maandag 19 maart 2018

GELUKKIGE VADERDAG !

Omdat het vandaag Vaderdag is en we -wegens ziekte van de juf- niet veel kunnen doen hadden ivm dit thema stelden we thema "Pasen" nog een dagje uit om het over onze papa te hebben.
We keken naar deze prenten aan het bord en vertelden erover en over onze eigen papa.


 Vorige week mochten de kinderen iets meebrengen van hun papa.  Enkelen hadden dit nog in hun bak liggen en mochten dat vandaag nog tonen.

Linette's papa houdt van reizen (met zijn gezin) en ook van lekker koken uit zijn favoriete kookboek.

 
Maud's papa speelt ijshockey.  Hier zie je zijn attributen.
Op YouTube keken we naar een ijshockey wedstrijd. 
Dat hadden de meeste kinderen nog nooit gezien.


 Daarna gingen we gauw nog even spelen want voor de speeltijd is er ook nog een mini-turnlesje voor enkel de kinderen van onze klas.  Om 11.05u turnen we nog eens samen met de kinderen van K3b.
Ook morgen is er nog een mini-turnlesje.

Dit schema wisselt iedere week (duobaan K3b) dus de ene week mini-turnlesjes op ma. en di. (van 9.25u. tot 9.50u) en een grotere turnles (van 11.05u. tot 11.55u.) met K3b op maandag. De andere week mini-turnles op do. en vrij. en een grote turnles met K3b op vrijdag (idem uren)










  Na de speeltijd stempelden -wie het graag wou doen- nog een stoppelbaard en een stoppelsnor op een papa.  Op woensdag kwam Ayden's papa in de klas van K3b op bezoek om zich te scheren (waarvoor veel dank!!!) .  Foto's hiervan kunnen jullie bekijken op de blog van K3b.


Eerst de haren kleuren!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten